Monday, February 14, 2011

All the best, Najid! :)

Salam.


Semalam melawat Najid di Darul Qur'an. Lama tak ke sana. Kalau jumpa Najid pun selalunya di rumah. Dia dah nak habis tahun pembelajaran diploma di DQ bulan ni. Jadi, sekarang dia dalam minggu peperiksaan. Ma'an najah fil imtihan, ya akhi :)


Disebabkan dia dalam minggu exam, dia sentiasa...


makan...

makan...

dan makan.. :)

Pulang ke UIA Kuantan esok. menghabiskan perjuangan yang belum selesai... T.T

Going to miss syirah's happy face..




selamat tinggal langit DQ..

p/s: do'akan saya dan kawan2 yang akan menghadapi first professional exam bulan 5 nanti. :)

2 comments:

Kyosuke Kazato said...

Ish3.. macam x cukup makanan je kat DQ tuh.. weird.. -_-"

Adra Rafee said...

haha :) dia lapar sebab belajar kuat sangat..