Thursday, October 27, 2011

Qurban.kasih.ummah. kita.muslim?


any inquiry leh klik sini.

Uhuk. best gak kalau pandai buat video. sebab untuk program ni dorg ada buat pertandingan buat video. huhu sape yang menang, dapat Samsung Galaxy Tablet.

Tapi, kita dah tau, sorg yang buat video ni. Dia tak nak pun hadiah tu. Dia nak sedeqahkan duit tu kat orang yang memerlukan. :)

Anyone yang nak 'berkorban' leh pi kat web tersebut dan ikut langkah2 yang disediakan.

Saya hanya sekadar promote je. Moga2 Allah berkati hidup kita lagi dengan banyak bersedeqah.

Wallahu a'lam.

2 comments:

inciksuper said...

ini bnda ta penting :
cantik nye bl0g anda !! hiyargh !

Bintu Rafee said...

@ inciksuper: terima kaseh banyak2 :)