Sunday, October 30, 2011

3 hari dapat RM4000


nak update pasal kutipan Qurban Kasih Palestin tu..
Berita ni baik sangat3. dan best sangat.

Semalam merupakan hari terakhir kutip duit untuk geng2 kat UIA Kuantan untuk Qurban Kasih Palestin tu.
Seriyes.
memang mula2 fikir, Ya Allah seperti mustahil untuk kutip duit infaq tu even sampai RM1000 pun.
Cukuplah RM1000, SATU bahagian je sebagai wakil dari kami di UIA Kuantan yang sentiasa bersama2 dengan perjuangan di Palestin walau sekadar infaq dan berdoa

Cukuplah even hanya satu bahagian.
Sebab tau duit yang dikutip hanya dapat dikutip dalam masa beberapa hari (~3 hari je) sebab ramai yang cuti hari tu sebab cuti birthday Sultan Pahang and Deepavali.

Dan alhamdulillah...
Alhamdulillah.... Subhanallahi wa bihamdihi
Tiada pujian yang lebih layak melainkan kepada Allah...

Kutipan dapat dilakukan dengan jayanya dan sebanyak RM4030 berjaya dikutip.
Maknanya kita, geng UIA kuantan inshallah dapat hantar 4 bahagian ke Palestin.
4 bahagian. 
Dapat dimakan oleh pejuang-pejuang Palestin..
Kecil besar lelaki perempuan tua muda

Gembira yang amat. 

Alhamdulillah... 
Terima kasih yang teramat pada mereka2 yang menyumbang sedikit atau banyak
Moga2 kita semua dianugerahkan pahala dan ganjaran yang besar di sisi Allah...

Moga raya Qurban kali ini lebih bermakna...
untuk kita semua...

*bila tau berita ni tadi memang rasa nak nangis je rasa*


2 comments:

syahidah said...

waaa akak, kita berjaya dpt rm4030?? Alhamdulillah alhamdulillah!

=')

Bintu Rafee said...

@ Syahidah: alhamdulillah... tiada yang mustahil dengan kuasa Allah