Monday, March 28, 2011

Cukupkah hanya menonton?


Somehow Aida dan Syirah suka sangat lagu ni.

Aida dan Syirah, semoga kalian menjadi mujahidah di masa hadapan untuk meneruskan dakwah islam. Semoga tak sia2 usaha kita pergi ke program Khabar Muslim hari tu. :)

Terima kasih ikut akak pergi program sama-sama.

Akak menyayangi kalian kerana Allah dan semoga kekal ila Jannah.

Wallahu a'lam.

p/s: terima kasih pada akhawat yang bekerja keras untuk menjayakan Program Khabar Muslim. Semoga jasa kalian dibalas Allah dengan balasan berganda-ganda.

2 comments:

syahidah said...

salam ziarah. akak, kite suke lagu ni jugak! ^_^

penat kite bodek syirah, tanye dia kak dilah suke buli tak, suke marah tak..

dia ckp taklah, tdo same2 lg. aceceh hehe *ok, be sies syahidah T_T*

doakan kite jadik kakak yg baik jugak. fillah! ^__^

Bintu Rafee said...

salam. akak suka layan dia sebab dia suka bercakap. pastu kita tanye dia macam2 pasal apa yang dia dapat kalau pi sekolah, pi program ari tu. hehe lagi pun jarang2 jumpa. then, bila jumpa kita layan dia baik2. then dia ada good impression kat kita. quality time is very important ^_^

kalau nak buli, lagi best kalau buli syidah. :P